سال جهش تولید با مشارکت مردم
امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ ۰۳:۲۷

اخبار

برگزاری یکدوره مسابقه شیرینی پزی و آشپزی در بهداشت ودرمان صنعت نفت آبادان

شعار مسابقه غذای سالم- پیشگیری از سرطان، استفاده از سبزیجات،حبوبات و مصرف کم روغن بود.

 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی روابط عمومی بهداشت و درمان صنعت نفت آبادان –  بمناسبت دهه فجر و بزرگداشت چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی یک دوره مسابقات شرینی پزی و آش پزی با شعار غذای سالم – پیشگیری از سرطان، برای کارکنان و خانواده های آنان در محل رستوران بیمارستان امام خمینی ره  برگزار شد. این مسابقه با داوری مریم براتی کارشناس آشپزی و شیرینی پزی قضاوت شد. مسابقات دهه فجر انقلاب اسلامی ببا همکاری پایگاه بسیج و روابط عمومی بهداشت ودرمان صنعت نفت آبادان برگزار می گردد. دکتر نصراله حسونی بحرینی، دکتر سیدمحمد مجتهدزاده و محمدحیدری مقطوعی در مراسم حضور یافتند و شرکت کنندگان را مورد تشویق قرار دادند. دربخش آش پزی،توجه به رعایت غذای سالم، استفاده از سبزیجات، حبوبات و کم مصرف کردن روغن ملاک عمل بود. در پایان برندگان با نظر داوری مشخص شدند.

  در رشته آش پزی،هاجر قربانی به مقام اول( آش پیاز بروجردی) ، معصومه جلیلیان به مقام دوم(آش کرمانشاهی) و فاطمه حسانی به مقام سوم (آش دوغ اردبیل) دست یافتند. در بخش شیرینی پزی، شکوه خلیلی(سلطانی) با کیک کاپوچینو مقام اول، زهرا دریایی(درویشیان)با کیک فنجانی یزدی مقام دوم و شیدا سلطانی با کیک سیب به مقام سوم دست یافتند.جوایز برندگان در مراسم جشن انقلاب به آنان اهدا خواهد شد.


آش پزی 18
آش پزی17
آش پزی15
آش پزی14
آش پزی 13
آش پزی 12
ش پزی 11
آش پزی 10
آش پزی 9
آش پزی 8
آش پزی7
آش پزی6
آش پزی5
آش پزی 3
آش پزی4
مسابقه آش پزی2
مسابقه آش پزی1
مسابقه آشپزی

۱۱ بهمن ۱۳۹۷ ۱۳:۳۵
تعداد بازدید : ۱,۵۰۶

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید